En Yakın Tesisat Ustası

Wiki Article

Alanımda 2005 den bu yana hizmet vermekteyim bi dairenin içerisinde sıhhi doğalgaz ve su tesisatı konularında uzman ekibimizle hizmet vermekteyiz müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaktayız siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten mutlulul duyacağız

Sıhhi tesisat Kalorifer tesisatı Yangın tesisatı Doğalgaz tesisatı Alt yapı tesisatı Her nevi tesisat işleri sıfileırdan anahtar teslimi daire işleri Tamirat tadilat işleri YALI YAPI İNŞ. Tarafından itina ile yapılır.

Tesisatçının görev tanımına dahil olan ve altyapısal olmayan işler arasında musluğun su kaçırması da yer alır. Evinizde sürekli su akıtan bir musluk varsa ve bu sorunu tek başınıza çözemiyorsanız Mr Usta’nın profesyonel ekibinden destek alabilirsiniz.

Ana başlıklarla belirttiğimiz hizmet başlıklarımız İstanbul su tesisatçı olarak firmamızın verdiği hizmetlerden yalnızca bazılarıdır.

Kameralı sistemlerimizle tesisatınızdaki tıkanıklığı hızlı bir şekilde tespit ediyor ve özel ekipmanlarımızla tıkanıklığı gideriyoruz.

Telefonla ulaşabileceğiniz gibi Internet sitesini ziyaret ederek canlı destek hattı sayesinde kolay ulaşım sağlayabilirsiniz. Uzman ekipler siz iletişime geçtikten hemen sonra size ulaşarak her türlü tesisat hasarını en hızlı ve güvenli şekilde Ekipmanları sayesinde tespit ederler. Tıkanıklık, sızdırma, koku yapma gibi sorunları kapasitesinde bulundurdukları elektronik cihazlarla tamir ederler. Su tesisatı hasarından kaynaklı maddi yük üzerinizden kalktığı gibi kaliteli işçilik sayesinde içiniz rahat eder.

4 adet petek yeri büyütülecek one adet tuvalet yeri yapılacak (alaturka tuvalet yeri alafıranga tuvalet olucak banyoda forty süzgeç yeri yapılacak yer şilede İstanbulda gelecek ustayı arabayla evinden alıp işi bittiğinde evine bırakma imkanımız var

Yapılacak işi en uygun maliyet En Yakın Tesisat Ustası ve kalite ile müşteri memnuniyetini %one hundred oranında tutmak İşleri standartlarına ve kalitesine göre müşteri memnuniyetini ve konforunu korumak

Tesisat alanın da Batman da bütün ilçeler de ve semtler de bu hizmeti sunacak olan ustalarımız yer almaktadır, bu ustalarımız ile birlikte de en iyi şekilde sizler de kendinize daha uygun rakama çalışma alanını oluşturmuş olacaksınız.

MimarTesisat platformu üzerinde donanımlı ve işinde uzman tesisat ustalarına ulaşabilir, zemin kırma gibi sorunlar yaşamadan kameralı destek ile tesisat sorunlarınızın tespitini yaptırabilirsiniz. Böylece tesisatlarda yaşanan su sızıntısı, En Yakın Su Tamircisi kaçakları gibi sorunlar için hızlıca uzman destek alabilirisiniz.

ÇOkay geniş ve Sıhhi Tesisatçı mobil bir ekibe sahibiz. İstanbul Anadolu yakasının her ilçesinde mobil ekiplerimiz hizmet sunmaktadır. Siz de değerli müşterilerimizden biri olmak isterseniz bizimle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.

Sıhhi tesisat ve doğalgaz işinde uzman ekiplerimizle ten yıldır hizmet vermekteyiz. Şimdi Armuttayiz Sıhhi Tesisatçı :)

İstanbul Acil Tesisatçı olarak karşılaştığınız her sorun ve aklınıza takılan her soru işaretinde sizlere hızlı bir şekilde ulaşarak problemlerinizi çözümlüyoruz. İstanbul Acil Tesisatçı ekiplerimiz doğru yöntem ve kaliteli malzeme ile sizlere en hızlı hizmeti vermeyi amaçlamaktayız.

Hafta sonlarında da iş yerimiz açıktır. 20 yılı aşkın bir süredir İstanbul En Yakın Tesisatçı Silifke halkına hizmet veren firmamız, garantili hizmet sunmaktadır.

Report this wiki page